Stal do pizzy okrągła, średnica 350 mm, grubość 6 mm
towar niedostępny





Opis
Stal węglowa do pizzy okrągła o wymiarach Ø350 x 6 mm.
Pozwala na rozpoczęcie przygody z wypiekiem pizzy w domowym piekarniku.
Waga: 4,5 kg.
Produkt wyprodukowany w Polsce.
Nasza stal jako jedyna gwarantuje bezpieczeństwo w kontakcie z żywnością, potwierdzają to badania laboratoryjne przeprowadzone przez Państwową Inspekcję Sanitarną.
O zaletach naszej stali można przeczytać tutaj.
Piekarnik mogący osiągnąć maksymalną temperaturę 250°C, będzie w stanie nagrzać naszą stal do około 330°C w 30-35 min, przy założeniu, że będzie ona położona w odległości 5-7 cm od górnych grzałek.
Pieczenie pizzy jest tylko jedną z wielu możliwości wykorzystania blachy. Bez problemu można też piec na niej wszelkiego rodzaju pieczywo, ale również mięsa. Taka stal może posłużyć też jako patelnia na grillu lub ognisku.
Po otrzymaniu stali, należy ją przygotować zgodnie z załączoną do przesyłki instrukcją wypalania.
Na powierzchni stali mogą występować rysy i wgłębienia powstałe podczas procesu produkcji. Nie wpływają one na jakość wypieku i nie stanowią wady produktu.
Gratis ebook "Domowy pizzaiolo" zawierający:
- Instrukcję używania stali w domowym piekarniku
- Wskazówki dotyczące czyszczenia i konserwacji stali
- Przepisy na ciasto do pizzy, pinsę, panuozzo, sos czerwony i biały
- Metodę wyrabiania ciasta
- Porady dla początkujących
Gwarancja satysfakcji wypieku — w razie niezadowolenia zwrot pieniędzy! Testuj przez 14 dni! Jeśli jesteś niezadowolony z zakupu, możesz zwrócić używaną stal — skontaktuj się z nami.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Tylko zalogowani użtkownicy mogą wystawiać opinie. Weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.